Fri fragt over 500 kr.
Levering inden for 48 timer
Kundeservice: 6064 8388

American Vintage


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

AMERICAN VINTAGE

Franske American Vintage så dagens lys for første gang i februar 2005, og blev grundlagt af Michael Azoulay. Mærket er kendt for sit luksuriøse basic tøj, der består af afslappet, simpelt og komfortabelt tøj designet i lækre materialer. En stor del af kollektionerne består af basic items med bløde silhuetter i forskellige farver, god kvalitet og komfort. Farveudvalget er som udgangspunkt basic farver som grå, sort, navy, pudder og hvid. Derudover suppleres kollektionerne med udvalgte prints og mønstrer, som alternative designs. Missionen bag American Vintage tøj er at få skabt en kollektion, som er brugbar for alle og som er rar at have på. Komforten skal altså være i højsædet, og samtidig skal det kunne komplementere kvindekroppen, og give frihed til at udtrykke sig kreativt og aktivt.

American Vintages kollektioner består blandt andet af t-shirts med både korte og lange ærmer, toppe, kjoler, cardigans, buksedragter, strik, denim og deres populære jakker, trenchcoats og frakker. Kollektionernes items kan mikse og matches til komplette outfits, og kan nemt bruges alene med items i din garderobe. Det enkle design gør tøjet tidsløst, som du kan bruge sæson efter sæson. Alle kvinder bør have luksuriøse basic items i sin garderobe. Se vores online udvalg og find din favorit.

Hos Princesse2ben er vi enorm stolte af at være American Vintage forhandler, og være en af de tøj hjemmesider, som kan tilbyde online modetøj til kvinder på nettet fra brandet til vores kunder, da de er et af vores yndlings tøjmærker, der altid tilbyder dametøj i høj kvalitet. Udover deres simple designs finder du også tøj, som kan bruges til alle anledninger - fx festtøj, festbluser, damekjoler, moderne tøj, selskabsbukser, forårstøj, sommertøj og ikke mindst deres populære basics med den bedste og mest behagelige pasform, som passer alle kvinder med former. Brandets udvalg er som nævnt lavet som designs, der vægter komfort højt, men der er ingen grænser for, hvordan det kan styles og mikses og matches på kryds og tværs. Kvindetøj og moderne garderober har bestemt brug for de perfekte basic items, som du altid kan tone op eller ned, og samtidig skal det være lavet af materialer, der er lavet af god kvalitet med en lang holdbarhed, og det får du når du køber tøj fra American Vintage.

Grundlæggende bevæger de sig meget inden for de neutral farver såsom hvid, sort, grå, beige og navy, men blandt kolletkionerne finder du også friske farver i form af pastelfarver, blokfarver og prints. Designsene er grundlæggende basics og simple, men du finder også mere detaljerede styles blandt udvalget. Alt i alt kan du altid enten pifte dit American Vintage op eller ned, og gå efter enten det simple look, det sporty look, lag-på-lag udtrykket eller gøre det feminint med høje sko, smykker o gen clutch.

Se vores store online udvalg af American Vintage og deres nyeste kollektion og find din favorit. Vi har et bredt udvalg af mode tøj fra American Vintage, som tæller alt fra chunky uldstrik til bluser, sweaters, toppe, bukser, kjoler og nederdele til enhver anledning. I det store udvalg kan du med garanti finde kvalitet, som passer perfekt til dig selv, din veninde, søster, mor, moster, kusine eller en bekendt kvinde/dame. Husk at vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., og leverer indenfor 48 timer. Derudover har du 14 dages returet.SALE SUPPORT

Sale Support mellem 10:00-16:00
     
Tel:     +45 6064 8388
Mail:   webshop@prinsesse2ben.dk

Har du spørgsmål omkring dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prinsesse2ben    Gåsestræde 7    DK-5700 Svendborg    +45 6064 8388    webshop@prinsesse2ben.dk     CVR: 16186201
0