Fri fragt over 500 kr.
Levering inden for 48 timer
Kundeservice: 6064 8388

PRINSESSE2BENS BLOGUNIVERS

04/08/2016

Sissel Edelbo har eksisteret siden år 2004 og er skabt af de to visionære ejere Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. De har brugt deres mellemnavne til at skabe modemærket Sissel Edelbo, som er et resultat af de to kvinders passion for fremmede kulturer og tøj. Alle styles producers i Indien. Et land, som de to ejer synes har en meget rig kulturhistorie og imødekommenhed og landet er også en ægte inspiration til deres arbejde. Hver eneste sarie, der er brugt i Sissel Edelbos kimono produktion, er nøje udvalg af enten den ene eller begge ejerne. Dermed sikrer de, at de får de helt rigtige print og farver på deres tøj og at kvaliteten er i orden. Ofte er sarierne af 100% silke, som er meget anvendt i netop Indien. Det silkebløde materiale er fint og lækkert og det ville være synd, at smide de brugte sarier af høj kvalitet ud, når de sagtens kan genanvendes til mere moderne beklædningsgenstande.


XOXO
Team 2ben
29/07/2016Webshop Prinsesse 2ben.dk har eksisteret siden 2007, og er en af Danmark førende webshops inden for mode. Vi forhandler højprofilerede mærker og henvender os til den opdaterede fashionista, som vægter kvalitet, det enkle, det minimalistiske, trends, kreativitet, holdbarhed og lækkert design. Siden vi startede har vi etableret et site med en unik portefølje af førende danske og internationale modemærker, og har blandt andet vundet Fyns bedste modebutik i 2015.

Prinsesse2ben.dk er ejet af Tina Vinther, som har haft egne butikker siden 1993 og 2004. De fysiske butikker ’Tina Vinther’ og ’Prinsesse 2ben’ er placeret i Svendborg centrum på Fyn, og findes begge under Prinsesse 2bens webshop univers. Vi er motiveret af nysgerrighed, mode, kvalitet, god service og smukt tøj. Vi tilstræber ikke efter at sælge vores tøj til en vis alder, vi stræber efter at sælge en livsstil.

Følg os på Instagram @prinsesse2ben og Facebook prinsesse2ben.dk og få de seneste nyheder, tips og tendenser fra vores trendsættere. Del dine modetips samt outfits fra Prinsesse2bens mange lækre brands, ved at hashtagge "#prinsesse2ben" på Instagram. Bliv en del af vores univers !


XOXO
Team 2benhttps://www.instagram.com/prinsesse_2ben/

28/07/2016

Velkommen til Second Female på vores shop.

Second Female er et dansk brand, som stammer fra København. Tilbage i 2010 lancerede brandet fire årlige kollektioner med fokus på moderne fashionable items. Second Females er bosat i den østlige ende af København omkring den gamle industrihavn, hvor inspirationen opstår blandt det smukke omgivelser og miljøet, og som præger virksomhedens identitet. Bag Second Female står et team af deres moderne og energiske designteam, som samarbejder tæt med salg og detailhandel for at give produkterne et kommercielt synspunkt. Siden virksomheden startede, har de fået skabt et stærkt brand, som nu befinder sig på et internationalt niveau. Salget foregår i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Spanien, England og er repræsenteret mere end 700 salgssteder i hele verden.

Second Female kollektionerne er sofistikeret, appelerer til det internationale design men har det velkendte skandinaviske touch. Blandt deres forskellige designs og styles finder du kjoler, bukser, skjorter, bluser, jakker, frakker, læderitems, nederdele, strik, t-shirts og toppe i stærke farvekombinationer, prints, mønstrer, blonder, flæser, plisseringer, forskellige snit alle udarbejdet i god kvalitet og pasform. For Second Female er det vigtigt at designe produkter, som klæder kvindekroppen, items som er nemme at kombinere på kryds og tværs og ikke mindst at kunne levere moderigtige designs, der følger tidens trends og tendenser. Derudover er deres priser fornuftige, og alle har en chance for at være med. Se vores online udvalg af Second Females lækre kollektioner og find din favorit.


XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger26/07/2016

Sommersæsonen
I denne måned har vi samlet en guide til dig med en masse ny inspiration. Sommeren er langt fra slut, og der er masser af festlige arrangementer som bryllupper, runde fødselsdage og hyggelige grillaftener tilbage, og måske har du også en ferie til gode? Se med her, hvor vi finder Prinsess2bens sommerfavoritter.

Havefesten
Sommeren skriger efter hyggelige grillaftener med gode venner. Vi tænder grillen, og drikker rosé i lange baner, som varer langt ud på natten. Det er derfor en god idé at tænke varmere lag, når solen går ned, så du kan bevare det gode humør uden at skulle tænke på at fryse. Opgrader dit aftenlook med en læderjakke, lækker strik, et tørklæde over skuldrene eller brug et par farverige strømper i dine sandaler.  

Ruskindjakke fra Moliin til 1.999 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/moliin...
Rosa strik fra Acne Studios 2.095 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/acne-o...
Lyst Lala Berlin tørklæde: 2.699 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/lala-b...
Lyserøde strømper fra Stine Goya 155 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/stine-...

Wedges fra Angulus til 1.099 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/angulu...


Brylluppet
Nu er det snart tid til du endelig skal til sommerens bryllupper, men du har stadig tøjkrise, og har ikke fundet kjolen endnu. Den hvide farve er no go til et bryllup, og du må derfor ty til andre midler. Heldigvis er sæsonens kjoler og nederdele fyldt med skønne farver, mønstrer og prints, og det er oplagt at eksperimentere med detaljer og accessories.

Gul kjole med print fra Ganni til 895 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/ganni-...
Blå nederdel med prikker fra Hosbjerg til 499 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/hosbje...
Off shoulder top fra Lou Lou til 799 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/lou-lo...
Blå kjole fra Heartmade til 2.895 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/heartm...
Stilletter fra Ganni til 1.299 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/ganni-...
Guld ørering fra Mannesten, horn til 449 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/maanes...
Blå bluse fra Gestuz til 699 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/gestuz...


Storbyferie
Storbyferierne kalder i sommerperioden, og du skal selv af sted med veninderne. Den står på shopping, god mad, solskin, godt humør og gode cocktails. Pak let, pænt og praktisk.

Solbriller fra Kaibosh til 449,40 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/kaibos...
Hvid top fra Custommade til 695 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/custom...
Ganni nederdel til 795 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/ganni-...
Sandaler fra Angulus til 999: https://www.prinsesse2ben.dk/angulu...
Armbånd fra Pico til 299 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/pico-a...


XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger

14/07/2016

Sådan bruger du denim i din garderobe

Jeans er det ultimative musthave i din garderobe, og du har garanteret minimum to-tre par liggende og en denim nederdel. Men er du sommetider i tvivl om hvordan du skal style det, og lader det ligge inde i skabet? Prinsesse2ben guider dig til, hvordan du skal bruge dine jeans til både hverdag og festlige anledninger, og hvad du skal sætte sammen med din nederdel.

Denim er ikke kun forbeholdt fashionistaer verden over, for materialet er nemlig oprindeligt opfundet til et helt andet formål. Tilbage i 1700-tallet blev jeans populære blandt handelsfolk i Storbritannien, og kom derefter til USA, hvor de blev brugt af minearbejdere, jernbanefolk og fabriksarbejdere. I dag bliver jeans brugt af alle slags folk, og du ser dem overalt. Denim er et af de største og mest brugte materialer på modescenen, og du ser denim stort set hver sæson i både bukser, nederdele, jeans, jakker og veste! Se med her, og bliv inspireret til, hvordan du knækker koden, og styler denim ind i din garderobe. Vi viser dig inspirerende idéer til hvordan du styler dine jeans og denimnederdelen.

Hverdagscool

Style dine jeans sammen med print, farver og mønstrer og skab et lækkert og casual hverdagslook, der også fungerer på arbejdet. Brug dine jeans til skjorter, strik, tunikaer eller under kjoler, hvis du ønsker et mere bohemet udtryk. Fuldend looket med støvler eller sandaler og smykker.

Skjorte fra Heartmade til 1.995 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/heartm...
Bukser fra Mos Mosh til 999 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/mos-mo...
Skjorte fra Ganni til 795 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/ganni-...
Bælte fra Lou Lou: 299 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/lou-lo...
Lyse jeans fra 2nd One til 499 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/2nd-on...
Strik fra Baum und Pferdgarten til 1.495 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/baum-u...


Sporty

Denimnederdelen er det perfekte item til at tilføre dit look en sporty vibe. Brug den sammen med sneakers, bomberjakker, stribede bluser eller basic t-shirts og bliv street på den feminine måde.

Denim nederdel fra ADPT til 399 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/adpt-n...
Sneakers fra Adidas til 799 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/adidas...
Bomberjakke i armyfarve fra Saint Tropez til 349: https://www.prinsesse2ben.dk/saint-...
Stribet Nørgaard på strøget bluse til 245 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/noerga...
Nederdel fra Nørgaard til 999 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/mads-n...
Bacic t-shirt fra Stig P til 199 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/stig-p...


Rock’n’roll

Du går aldrig galt i byen ved at style dine jeans sammen med en læderjakke, som tilfører dit look lidt rock’n’roll. Vælg blot en enkel læderjakke og overdel, der ikke larmer for meget og skab et simpelt og chic udtryk.

Blå Lee jeans til 799 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/lee-je...
Mørkeblå jakke fra Moliin til 1.999 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/moliin...
2nd One jeans til 399 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/2nd-on...
Jeans med huller fra vila til 279 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/vila-j...
Stine Goya bluse til 695 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/stine-...
Selected Femme læderjakke til 999 kr: https://www.prinsesse2ben.dk/select...

XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger


05/07/2016

Det er højsæson for sommerens mange festivaller, og Roskilde Festival 2016 er skudt i gang. Tøjkrise, eller usikker på hvad du skal pakke? Vi har samlet en række inspirerende items til dig, som er et must når du skal på festival. Se vores online festivalguide og kom i den helt rigtige festival stemning!


SHOP THE LOOK
Læderjakken er uundgåelig når du er på festival. Den er praktisk med lommer, og giver dit look et vaske ægte rock’n roll udtryk. Samtidig er den god at have, når det bliver koldt om natten.  Du trasker rundt til de forskellige scener, spisesteder og fester på en mark dagen lang. Find de rigtige sneakers, som kan tåle at du skal gå lang og er behagelige.
Solbriller er uundværligt på festivaller! De skjuler dine trætte øjne om morgenen, kompletterer dit outfit og er et must, når solen er fremme. Du får brug for t-shirten på festivallen til dine jeans, shorts eller nederdele. Den er cool, enkel og behagelig at have på hele dagen. 
Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, skal du hoppe i et par shorts eller nederdel, så du kan få sol på benene og skabe et cool og lækkert sommerlook.


Tilfør dit festivallook detaljer med fine smykker, pynt dit hår med en old school hårelastik eller hårbånd, og husk at beskyt din telefon med et chic Iphone cover.DO THE LINKS GIRLS

Læderjakke Moliin: https://www.prinsesse2ben.dk/moliin...
T-shirt Wood Wood: https://www.prinsesse2ben.dk/wood-w...
Nederdel Adpt: https://www.prinsesse2ben.dk/adpt/
Ørering Maanesten: https://www.prinsesse2ben.dk/maanes...
Sneakers Adidas: https://www.prinsesse2ben.dk/adidas...
Solbriller Kaibosh: https://www.prinsesse2ben.dk/kaibos...

Husk du altid kan blive vejledt og guidet i vores fysiske butikker i Svendborg eller få hjælp online, når du shopper tøj på nettet hos Prinsesse2ben.

Det hele er at finde på shoppen, så god festival tøser her i 2016 ;)XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger13/06/2016

Vi er SÅ stolte at byde Line velkommen til Prinsesse2ben :)

Line er vores nye praktikant som skal sidde sammen med webshop teamet. Hun skal være hos os i hele 3 måneder, så der er mange spændende opgaver i vente såsom SEO optimering, tekstoptimering, online markedsføring og kommunikation i form af nyhedsbreve, de sociale medier, konkurrencer, mindre grafiske opgaver m.m.

Vi er så glade for hun er med os i hele 3 måneder som er august, september og oktober.  Endnu engang velkommen til webshoppen Line og vi glæder os til mange gode timer sammen med dig.


XOXO

Louise Holm
2bens Web Manager
Sommeren står for døren, og vi har allerede fået en lille forsmag på blå himmel og solskin. Men er du klar til det varme vejr, solens stråler og sæsonens skønne fester? Vores butikker og webshop boomer af nye sommervarer lige nu, og vi har derfor lavet en samlet guide til dig med sommerens musthaves. Vi har samlet inspiration til dig, som er perfekt til, at hoppe i til din venindes fødselsdag, strandturen, rosé med pigerne, bryllup, barnedåb og hverdagsvenlige items, som skriger af sommer.

Læs mere her og se hele vores sommerguide: https://www.prinsesse2ben.dk/sommer...


XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger

03/05/2016


D. 8. Maj er det mors dag, hvor vi skal fejre vores mødre - for mor er den bedste i verden! Mors dag stammer oprindeligt fra USA og kom til Danmark i 1929, og er blevet lidt af en tradition herhjemme. Det er dagen, hvor man forkæler sin mor lidt ekstra, for at fortælle at man elsker hende og værdsætter hende.

Går du med tanker om at finde en gave til din mor, men mangler lidt inspiration? Vi har samlet vores bedste bud på den perfekte mors dags gave, og præsenterer dig for en håndfuld mors dag inspiration på forskellige prisniveauer.


GAVEIDÉER TIL DIN MOR
Har du lyst til at give din mor en lille ting til mors dag? Giv din mor et af vores fine covers til hendes Iphone, så hun kan suse rundt med sin telefon på en tjekket måde. Du kan også give hende et tørklæde – eksempelvis vores blålige tørklæde fra BeckSöndergaard. Vi har også mange andre tørklæder, dem kan du finde i womens fashion i kategorien accessories eller under huer/halstørklæder og få et samlet overblik. Her har vi også andre tørklæder fra Beck Söndergaard, Lala Berlin, Mads Nørgaard, Moss Copenhagen og Acne.

Vil du hellere give hende et smykke bør du se vores udvalg fra Maanesten, som består af halskæder, øreringe, fingerringe, armbånd og vedhæng til rigtig gode priser. Vil du gerne give hende noget tøj, men måske er i tvivl om hvad hun helt præcis står og mangler kan hun altid bruge en Nørgaard på Strøget bluse. De klassiske bluser går aldrig af mode, og vi har et stort udvalg af farver. 

Mangler hun mere mere noget til boligen? Så kan du også købe et duftlys fra Heartmade til badeværelset, stuen eller soveværelset. Det skaber sådan en hyggelig atmosfære og dufter fantastisk.

Se mere her: http://www.prinsesse2ben.dk/mors-da...XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger

26/04/2016


HEY GIRLS... SEE GESTUZ

Vi kan nu tilbyde Gestuz på shoppen og der kommer mere hvad det angår. Hold godt øje HER. Vi er allerede fan her i 2ben og vi går alle rundt i de smukke styles fra Gestuz.

Her er en lille beskrivelse af virksomheden, så du kan blive klogere på hvad der venter til sommer :)

Gestuz blev opstartet op i 2008 af Susanne Sehested. Brandet har siden vokset sig til stort og populært mærke blandt Danmarks fashionistaer. Gestuz står for rene og smukke linjer, elegance, afslappet chicness, selvsikkerhed, skandinavisk simpelthed, sofistikeret, trendy, spændende, rå, cool og detaljeret.

Gestuz henvender sig til den moderne kvinde, hende som både er drømmende og realistisk. Hende som foretrækker ubesværet lethed, lækre silhuetter, kvalitet, smukke materialer og prints, enkelthed og komfort. Blandt Gestuz’ sortiment finder du statement coats, perfekte læder items som læderbukser, læderjakker og lædernederdele, smukke kimonoer med print og mønstrer, søde kjoler, lækre strik, shorts, cool bukser, enkle toppe, printede nederdele og fede jakker.

14/04/2016

http://www.prinsesse2ben.dk/plisse/

WHO?

Vi er stolte at kunne præsentere Plissé på shoppen med deres smukke smykker i fantastiske farver. Vi er allerede fan af dem !

Plissé Copenhagen blev etableret i foråret 2014 af Tina Fohlmann. Visionen er at skabe et spændende dansk smykkemærke, hvis stil skiller sig ud i form, materialer og farvevalg. Derudover skal produkterne være prismæssigt tilgængelige, som ikke afskrækker nogle for at lave et spændende tilvalg af accessories til at understrege din stil.

PLISSÉ bestræber os på at skabe en stil som skiller sig ud i form, materialer og farvevalg.

Se de smukke smykker her: http://www.prinsesse2ben.dk/plisse/
04/04/2016


Vi begynder at mærke en snert af forår i luften, og vi nærmer os snart konfirmationsfesterne. Står du over for en konfirmation, hvor du er konfirmand og mangler inspiration til den store dag og blå mandag? Eller er du mor, moster, søster, veninde, kusine eller noget helt sjette, som mangler tøj til konfirmation som gæst?

Her hos Prinsesse2ben har vi masser af inspiration og idéer til den store dag, vi har derfor lavet en guide, som opsummerer hvad du skal gå efter til konfirmation 2016.

Psst... læs mere her: http://www.prinsesse2ben.dk/konfirm...


30/03/2016


VIP EVENT

Vi holder et eksklusivt VIP event d. 31 marts 2016 kl. 19.00. Her vil være konkurrencer og flotte præmier at vinde samt et lækkert modeshop med alle de nyeste items.

Vi synes netop det er tid til at åbne dørene op for de smukke kollektioner fra vores mange brands og vise dem frem for netop dig. Sommeren står for døren og derfor viser vi hvordan man kan sammensætte forskellige outfits både til hverdag men også til festlige arrangementer. Hertil vil der selvfølgelig være bobler og lækkerier. En rigtig girls night out aften i de hyggeligste lokaler i hjertet af Svendborg.

Tag gerne din veninde, mor eller datter under armen og kom ind og hyg med os. Vi glæder os til at hilse på.

Tilmelding koster 50 kr. og skriv til webshop@prinsesse2ben for tilmelding eller ring på. 6064 8388.

Kærlige sommer hilsner
Team 2ben13/03/2016


VELKOMMEN TIL DET EKSLUSIVE MÆRKE LOU LOU

Lou Lou henvender sig til den modebevidste kvinde - hende der er på farten og som rejser meget. Lou Lou er inspireret af det luksuriøse, det underspillede, det franske, bohemen, kunsten, det æstetiske og det sofistikerede. Hun finder inspiration fra sine rejser når hun besøger museer, gallerier, bygninger og mennesker.
Designet tager udgangspunkt i eksklusive, luksuriøse og bohemede kreationer, som er udført i rene materialer såsom uld, viskose og silke kombineret med print, lyse nuancer, smukke farver, dusch pasteller, feminine detaljer, kvalitet og det fine håndværk.

Lou Lou er et nyt dansk designermærke, som så dagens lys i 2015. Bag det nye brand står teamet fra Prinsesse2ben, et kreativt hold af ildsjæle, som er et miks af unge og modne kvinder, der alle er drevet af passion og lidenskab for mode. De har forskellige baggrunde og erfaring fra modebranchen, og omgiver sig dagligt i et inspirerende og kreativt univers, som er i konstant bevægelse. De er altid opdateret på de seneste trends og ved hvad, der rører sig, og samarbejder ud fra deres forskellige tilgange, fra design, indkøb til salg. Designteamet bag Lou Lou er drevet af nysgerrighed, de smukke ting og livsstil, og udgør tilsammen Lou Lou kvindens identitet.
En fællesnævner i designet er den gennemgående inspiration fra det sydfranske og dets underspillede luksuriøse bohme og dets høje kvalitet. For Lou Lou er det vigtigt, at kollektionen altid er produceret af de bedste materialer, og holdet bag går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi byder det hjertelig velkommen på shoppen !

Psst... læs mere om Lou Lou her: http://www.loulou-clothing.com15/03/2016


PRINSESSE2BENS PÅSKEGUIDE

Påsken står for døren og det er tid til årets påskefrokoster. De sociale sammengilder giver anledning (og er en god undskyldning) for at købe en ny kjole, nederdel eller top, så du står knivskarpt i dit påskefrokost outfit.

Vi har masser af sommerkjoler, friske forårskjoler, kjoler med print og mønstrer, retro inspirerede kjoler med a-form, skjortekjoler, løse kjoler, tunikaer og de mere tætsiddende slags. Vi har et bredt udvalg, og der er kjoler for enhver smag og prisniveauer. Nogle af vores favoritter er kjolerne fra Baum und Pferdgarten, Lala Berlin, Vila og YAS.

Er du mere til top eller bluse? Vi har masser af blondetoppe, højhalsede, farverige og mønstrede bluser, som passer perfekt til jeans, herrebukser, læderbukser eller en sød nederdel. Fordel ved overdele er, at de let kan piftes op eller ned med accessories.

Denne sæson skal nederdelene være girly og feminine med flæser, have lag på lag, være korte, have a-formet silhuet, eller være rå og enkle. Vi har mønstrede og printede nederdele med blomstermotiver og fantastiske farver, ruskindsnederdele, lædernederdele, denim nederdele og lette og luftige skørter.

Du har allerede styr på dit outfit, men mangler prikken over i’et. Dit outfit er lige i skabet, men det mangler noget, og du er i tvivl om hvad det lige præcis skal være. Lad dig inspirere af vores udpluk fra vores accessories, eller hop ind og se hele udvalget. Vi har alt fra sneakers til sko, sandaler, smykker, tørklæder, hatte og bælter.  

Psst... læs mere her:  http://www.prinsesse2ben.dk/foraar/
01/03/2016


PSST.... VI HAR FÅET MOLIIN PÅ SHOPPEN

MOLIIN er grundlagt af den erfarne designer Lotte Moliin, der nu i sit eget navn skaber feminint tøj med en rå og cool attitude.
Hendes stil er helt unik og minder ofte mere om franske og italienske designere som Isabel Marant og Patrizia Pepe.  Tøjet har smukke og lidt sporty snit, altid med nogle fine detaljer og bliver hurtigt yndlingstøjet, som man rækker ud efter i skabet.

Hos os har du nu mulighed for at forhandle de nye Moliin styles, som er sikre hits, der rammer det klassiske med et tvist, og som vil passe ind i de flestes modebevidste kvinders garderobe. I denne sæson har vi fx valgt valgt lækre styles i ruskind, skindnederdele, blondetoppe, shorts og korte nederdele med flæser samt en serie i bandanaprint. Det hele kan kombineres og er nogle fantastiske basiskøb. Vi er stolte at kunne repræsentere det hos os.

05/02/2016


PRINSESSE2BENS FASHION WEEK

Det har været svært ikke at høre om Copenhagen Fashion week, som løb af stablen d. 3. februar. Prinsesse2ben deltog i begivenheden, og var på farten hele ugen for at købe ind. Der skulle købes ind til AW16, og I kan tro I kan glæde jer til efteråret. Læs med for at få et indblik i vores uge.

Vi startede mandag morgen, hvor vi indlogerede os på hotel Guldsmeden, som er et økologisk hotel. Ejer Tina Vinther og ekspedient Camilla, som fast står i butikken lagde ugen ud med indkøb hvor vi blandt andet besøgte By Malene Birger.

Tirsdag deltog vores digitale marketing ansvarlige Camilla også, og vi havde en travl dag foran os. Her startede vi morgenen med lækker morgenmad hos Baum und Pferdgarten, som præsenterede den smukkeste kollektion. Vi valgte styles i mørkeblå nuancer, nude, rosa og brændte farver. Derefter drønede vi til Mads Nørgaard, hvor vi fik købt en masse fantastiske stribede og prikkede styles. Da vi var færdige her kørte vi ud til Hellerup og besøgte American Vintage og derefter Asui Agency, hvor det blev til flere farver, mønstre og prints. Sidste stop var hos Ganni, hvor deres søde sælger Maria servede lækker vietnamesisk aftensmad fra LeLe, og præsenterede en fuldstændig fantastiske kollektion. Vi var forelsket i nærmest alting, og begejstringen ville ingen ende tage for os.

Onsdag teamede vores søde ekspedient Michelle op, og der blev købt stort ind hos Selected Femme, Yas, Hosbjerg og mange andre.

Vi kan ikke vente med at vise Jer de nye varer, som lander i juni, juli, august og september.
13/01/2016

      *klik på stylen i billedet og du kommer direkte ind på siden.
/pica-top_1/?options=2527399/maanesten-oereringe-spiral-oerering-med-mange-aedelsten/?options=2531557/kaibosh-solbriller-song-of-the-siren/?options=2531430/acne-bukser-saville-cr/?options=2525251/acne-sneakers-adriana-turnup/?options=2526561

KEEP IT SIMPLE 2016

Så står den på et nyt år, og vores kollega Camilla har allerede fundet udsalg og must have items i 2016, som passer perfekt ind i min garderobe. Et fund hun har gjort sig, er Sneakers fra Acne. "Jeg har længe haft et uskyldigt crush på dem, og har nu måtte erkende at vi da skal forenes i det nye år. Jeg vil bruge den til både jeans, nederdele og kjoler. Mit tredje udsalgsfund er t-shirten med guldprint fra Stine Goya. Jeg elsker alt ved Stine Goya universet, og denne her t-shirt vil pynte min garderobe. Jeg vil bruge den med en tynd turtleneck under på de kolde dage til sæsonens lange og brede bukser. Spiral øreringen fra Maanesten er også et must i det nye år, da de både kan bruges separat eller som par".

Sidst men ikke mindst....
"For at min bankrådgiver og jeg ikke skal blive uvenner, slutter jeg af med mit sidste crush: Buksen fra Acne. De er så pæne! Dem vil jeg bruge med høje hæle, eller style den med endnu en turtleneck eller en chunky strik og sneakers til hverdag. Ej at forglemme solbriller i det nye år: Kaibosh solbriller der kan bruge i alt slags vejr. En rigtig god vinter / sommerbrille".

XOXO

Camilla Østergreen
2bens blogger

21/12/2015

      *klik på stylen i billedet og du kommer direkte ind på siden.
/by-malene-birger-top-chini/?options=2634296/by-malene-birger-taske-dipp/?options=2527460/by-malene-birger-nederdel-wikkus/?options=2634296/ganni-pumps-janet-suede/?options=2527309/maanesten-armbaand-perle-armsmykke/?options=2527325

LOUISES YNDLINGS


Tøjkrise op til juleaften eller nytårsaften? Bare rolig, vores søde web manager Louise, har fundet de smukkeste items,  som er hendes  yndlings på shoppen. Top og nederdel fra By Malene Birger er perfekt til fest. Som Louise citerer: "Dette sæt fra By Malene Birger er simpelthen et must i enhver piges garderobe." Armbånd fra Maanesten og smukke stilletter fra Ganni. Et flot jule- samt nytårssæt.

Her på shoppen har vi massere af blonder, palietter, velour og metalliske items der er perfekte til en festlig begivenhed.

Så KLIK på din favorit og shop løs :)

18/12/2015

      *klik på stylen i billedet og du kommer direkte ind på siden.
http://www.prinsesse2ben.dk/custommade-jakke-bonna/?options=2634325http://www.prinsesse2ben.dk/noergaard-paa-stroeget-t-shirt/?options=2526572http://www.prinsesse2ben.dk/2nd-one-jeans-brenda-039/?options=2561806http://www.prinsesse2ben.dk/adidas-sneakers-stan-smith-ftw-wh/?options=2667475

CAMILLAS JULEØNSKER


Så er det endelig jul på torsdag, og jeg har for en gangs skyld i år været færdig med min ønskeseddel i et stykke tid nu. Er du en af dem, som er i sidste øjeblik med listen? Så kig med her. Måske at du liiiige arkurat kan nå at blive inspireret af mine ønsker i år.

Jeg klæder mig oftest casual med et sporty twist til hverdag, for så kan man altid let pifte det op med et farvet eller mønstret item og tilsætte lidt ekstra smykker.

Jeans:
I år ønsker jeg mig et nye par mom jeans fra 2nd One. Modellen hedder Brenda, og faktisk har jeg allerede et par. Men fordi jeg har været så glad for dem, har jeg slidt dem fuldstændig op. Jeg bruger dem både til hverdag og når jeg er i byen, så jeg håber sådan de ligger under juletræet d. 24. December.

Kimono: Kimoen fra Custommade passer til alle mine bluser og turtlenecks i gaderoben. Jeg er typen der altid fryser, så jeg har højhalsede og langærmede bluser i alle afskygninger, og den her kimono vil være perfekt til alle de trøjer ☺

Nørgaard på strøget: Rød er en af sæsonens helt store farver, og på trods af den opsigtvækkende farve er jeg vild med den! Jeg vil bruge den til mine mom jeans fra 2ND ONE, og style den under kimonoen fra Custommade. Det frisker outfittet lidt op ☺

Sneakers: Sneakers er mit yndlingsfodtøj, og jeg har en stor kærlighed for Adidas. Jeg ønsker mig derfor et nyt par til min lille Adidas familie, og det ’clean’ design passer perfekt ind i min enkle hverdagsgarderobe.

Så KLIK på din favorit og shop løs :)10/12/2015


MINIGUIDE TIL HAMBURG I DECEMBER

Kom i julestemning hos Prinsesse2ben og få en guide over Hamburg her i juletiden. Det er en oplevelse, som er helt klart et besøg værd ! Vi har lavet en shoppingguide til Hamburg, som du kan benytte dig af her i December måned. Vi er lige kommet hjem fra inspirationstur, som var den dejligste tur fyldt med lækker mad, shopping og julehygge. Vi er helt i julestemning og har derfor lyst til at dele vores oplevelser med jer.


1. HOTEL


Hotellerne er placeret centralt i Hamborg, hvor du bor tæt på lækre spisesteder, butikker og Hamborg Dammtor station, som er i gåafstand. Udover den dejlige beliggenhed, tilbyder hotellerne luksuriøse værelser (alle værelser har badekar og bruser), lækker restaurant som har bar (hvor de laver de bedste drinks), 24-timers roomservice, vaskeri, balsal og de sødeste ansatte, som altid er behjælpelige med tips til hvad du skal se af attraktioner.  

Bo på det centrale Hotel Marriott
link: http://hotels.etrip.net/Hotel/Hambu...

Bo på det hippe East Hotel
Link: http://www.east-hamburg.de

Bo på det luksusøse Hotel Atlantic Kempinski
Link: http://www.kempinski.com

2. SPISESTEDER


1. Restaurant Die bank Brasserie
Spis på Die bank Brasserie og få en fantastisk oplevelse i deres historiske lokaler. Spisestedet er omgivet af førsteklasses hoteller, teatre, biografer og eksklusive butikker og serverer attraktive cocktails og østers på normale dage. Bygningens hus går helt tilbage til 1897, og har 6 meter til loftet og er omgivet med massive søjler, der skaber en imponerende atmosfære.
Link: http://www.diebank-brasserie.de

2. Restaurant Saliba
Skøn libanesisk restaurant med smuk beliggenhed ved Alsterakaden. Maden er fantastisk og indretningen super skøn. Her udbyder de en bred vifte af retter uden kød, og menuen er også for folk der umiddelbart er til kød. Hvis ikke man er til et stort måltid, kan man også blot tage forbi til et glas rosé, en mokka med kardemomme eller et stykke kage i deres smukke lokaler.
Link:  http://www.saliba.de

3. Restaurant Tschebull

Her kan du nyde østrigske retter, som er moderne tilberedt med en nutidig fortolkning og drikke lækre cocktails, eller udforske deres store udvalg af vin. Udover deres restaurant kan du også opleve deres Beisl, som er det østrigske svar på den franske Bistro. Her er atmosfæren afslappet, og du kan indtage din plads ved et bistrobord lavet af massivt træ, og indtage din østrigske tapas. Virkelig et besøg hver, enten om du er til gourmetmiddag i restauranten, eller afslappet østrigsk tapas.
Link: http://www.tschebull.de

4. Internationale Restaurant East
Restauranten på East Hotel har udsigt over hotellets smukke gårdhave. Der serveres internationale og asiatiske specialiteter, herunder sushi. Du kan spise i restauranten ved den store glasfacade eller i stearinlysets skær i den hvælvede kælder i det gamle jernstøberi. Du kan desuden nyde en drink i en af hotellets 2 lounges eller i baren.
Link: http://www.east-hamburg.de

3. JULEMARKEDER


I Hamborg har de et helt juleland af juleboder og markeder. Foran deres historiske rådhus står den smukkeste plads af dem alle, som er omgivet af sukkerbagere, kunsthåndværkere og meget mere. Julemarkedet ved Mönckebergstraße har 150 salgsboder, og er helt klart et besøg hver. Hvis du er til de traditionelle juletraditioner, skal du da også forbi ”Santa Pauli – Weihnachten auf den Kiez”. Kronen på værket blandt alle julemarkeder i Hamborg er juleparaden. Et festligt lysende optog af julemænd, rensdyr, alfer og meget mere.

For flere markeder, se link  http://www.germany.travel/dk/specia....

4. SHOPPING


Hvis du skal shoppe i Hamborg skal du selvfølgelig en tur i Alsterhaus, ikke mindst for oplevelsens skyld. Alsterhaus er et centralt stormagasin med fantastisk indretning, store modemærker, restauranter, barer og champagne. Udover den fantastiske stemning i stormagasinet, byder Hamborg også på mange andre shoppingoplevelser.

Vores ynglingsbutik er Thomas I Punkt
Link: http://www.thomasipunkt.de

Besøg Alsterhaus
Link: http://www.alsterhaus.de

Besøg Acne
Link: http://www.acnestudios.com/stores-h...

Besøg American Vintage
Link: http://www.yelp.dk/

Besøg Paul smith
Link: http://www.paulsmith.co.uk/uk-en/sh...


02/12/2015


HJERTELIG VELKOMMEN TIL !

Så blev det december måned, og endelig kan vi lancere Prinsesse 2bens nye webshop.

Vi har knoklet de sidste par måneder, for at kunne få bygget dette univers op, og her er vi. Vi er ganske glade for resultatet, og håber at du vil tage godt imod det.

På vores nye webshop vil vi blandt andet præsentere alle de lækre varer vi har fået hjem, introducere dig for vores nye mærker, inspirere dig til dine julegaveønsker, giv dig mulighed for at optjene 5 % pr. køb, invitere dig med bag kulissen på vores nye blog og afholde fede konkurrencer her i december. 

Optjen 5 % på hvert køb
Melder du dig ind i vores kundeklub kan du automatisk optjene 5 % på hvert køb på webshoppen. Dette betyder at for hver gang du handler på Prinsesse 2bens webshop optjener du 5 % på dit køb, som bliver sat ind på din personlige kundekonto. Du kan vælge at bruge din opsparede bonus på dit næste julegavekøb, eller gemme det så du kan spare op til den kjole eller bluse du går og ønsker dig.


Glædelig jul og god shopping  :)


27/10/2015


PSSST..... HAR I SET VI HAR FÅET HOSBJERG PÅ SHOPPEN !

Vi er meget stolte af præsentere Hosbjerg her på shoppen. Hosbjerg laver de smukkeste items i en enkel og klassisk stil, der kan implementeres i enhver garderobe!

Hosbjerg er et nyere dansk mærke, som på kort tid har opnået stor popularitet. Brandet går ind for minimalistisk design med enkelthed, god kvalitet og et sporty twist til en rimelig pris. Man føler sig godt tilpas i Hosbjerg, da deres kollektion blandt andet indeholder afslappet tøj, som let kan piftes op til festlige lejligheder. Hosbjerg går ind for kvalitet og har et tæt forhold til cashmere, som tit indgår i deres kollektioner. Vi opfordrer dig til løbende at holde øje på vores shop, Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer jer omkring Hosbjerg og nye mærker, konkurrencer og nye kollektioner.30/09/2015


VI DRØMMER OS TILBAGE TIL PARIS FASHION WEEK 2015

Rise and shine. Vi drømmer os tilbage til smukke og magiske Paris, vin og godt vejr. Vi var én af de mange heldige, der var med med til Paris Fashion Week 2015. Vi kan næsten ikke vente med at vise alle de smukke ting vi har valgt til shoppen.
SALE SUPPORT

Sale Support mellem 10:00-16:00
     
Tel:     +45 6064 8388
Mail:   webshop@prinsesse2ben.dk

Har du spørgsmål omkring dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prinsesse2ben    Gåsestræde 7    DK-5700 Svendborg    +45 6064 8388    webshop@prinsesse2ben.dk     CVR: 16186201
0