Party edit by Signe

Vinteren er lig med party-season. Om lidt er det juleaften og vi går nytåret i møde. Og i år er det noget helt særligt, for vi springer ikke blot ind i et nyt år, men ind i et nyt årti. Men med et brag af en fest, kommer også det flotte festtøj. Du står derfor måske og tænker “åh nej, hvad skal jeg dog tage på??”. Men ingen panik! Signe har samlet sine personlige festfavoritter til at guide dig igennem de mange valgmuligheder sæsonen byder på.

Seersucker check bluse fra Ganni. Denne bluse er helt perfekt til dig, der ikke vil være alt for fin, og vil kunne bruge festtøjet efterfølgende til daglig. Med pufærmer og snøre i taljen bliver en ellers hverdagsagtig bluse tryllet om til en fin og elegant festbluse. Brug den med en feminin nederdel og du er good to go!

 

Stine Goya snakeskin bluse. Råt og feminint på samme tid. Sådan får du et fedt look. En ellers sød og piget bluse, stylet med et par rå og skæve bukser. Så opnår du den perfekte kombi! 

 

Stine Goya Irene top. Mit to go outfit juleaften! Der er masser af guld og puf, stylet med et par mønstrede bukser og chunky støvler 🥾

 

Seersucker check dress fra Ganni. Denne kjole er så smuk! Diskret facon gør at du med denne kjole opnår et effortless sexy look. Her stylet med glimmerstrømper.

 

Ganni Printed Geogette kjole. Klassisk slå om kjole med prikker. Så fin og feminin, den slår aldrig fejl.

 

Baum und Pferdgarten Anya kjole. En rigtig Baum-kjole! Leger som altid med mønster og print. Her ses et Yin og Yang lignende blomster print. Unikt og festligt 🌟

 

Ganni Printed cotton poplin kjole. Denne her kjole fremhæver lige de kvindelige former du ønsker. Giver dig talje og form, igen uden at sidde stramt, så der er plads til julemaden! 

 

Baum und Pferdgarten Anya kjole. Kan det ikke blive for girly, så er dette kjolen for dig. Den er ægte lyserød og med shine. Gå hele vejen med glimmerstrømper og du er klar til hver en fest.

 

//Signe, Prinsesse2ben

Anna Kuhlmann
Left Continue shopping
Din bestilling

Cart is empty