Fri fragt over 500 kr.
Levering inden for 48 timer
Kundeservice: 6064 8388

Maanesten


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

MAANESTEN

Det succesfulde smykkefirma Maanesten er skabt af danske smykkedesigner Lotte Venø Callesen, og blev etableret for mere end 8 år siden. For Lotte var det primære formål at skabe nutidige og moderne smykker i god kvalitet til en lav pris, som skal gøre livet meget smukkere og hverdagen lidt sjovere. Hos Maanesten bruger brandet et stort og varieret udvalg af forskellige ædelsten og perler, og arbejder primært med sterling sølv, rhodineret sterling sølv og forgyldt sterling sølv i 18 karat guld.  

Maanesten laver et bredt udvalg af fine og personlige halskæder og vedhæng, halskæder, øreringe, ørestikke, earcuffs, armbånd og ringe. Smykker er med til at udtrykke vores personlighed, og Maanesten giver dig et godt udgangspunkt for, at opgradere din personlige samling. Smykker er de senere år blevet en større og mere dominerende spiller i modebranchen, hvilket har givet Maanesten muligheden for at vokse siden firmaet startede. De mange forskellige designs kan bruges til hverdag og festlige anledninger, og du kan mikse og matche dem på kryds og tværs, og også sætte dem sammen med dine nuværende smykker. Se vores online udvalg og find din favorit.

Hos Princesse2ben er vi enorm stolte af at være Maanesten forhandler, og være en af de tøj hjemmesider, som kan tilbyde online mode smykker til kvinder på nettet fra Maanesten til vores kunder, da vi kender deres præferencer og ønsker, og så vil vi gerne være dem, der altid tilbyder accessories i høj kvalitet. I deres fashionable og trendy designs finder du smykker, som kan bruges til alle anledninger, som til hver en tid kan pifte dit outfit op. Både til hverdag, til bryllupper, fester, drinks, på arbejdet eller ferien.

Brandets udvalg er som nævnt lavet som designs, der vægter design og gode priser højt, og der er ingen grænser for, hvordan det kan styles og mikses og matches på kryds og tværs. Den perfekte og moderne garderobe har bestemt brug for accessories, så du altid kan tone op eller ned, og samtidig skal det være lavet af materialer, der er lavet af god kvalitet, men som også har priser som er til at betale, og det får du når du køber smykker fra Maanesten. Grundlæggende bevæger brandet sig meget inden for det trendy, fashionable og underspillede – De designer smykker med farver, fine detaljer som ædelsten, metaller, guld og sølv. Du kan med garanti altid finde den perfekte ring, øreringe eller halskæde hvis du står og skal til et arragengement. Samtidig kan du også altid finde mere almene smykker til både ferier, hverdagen og kontoret.

Se vores store online udvalg af Maanesten og den nyeste kollektion og find din favorit. Vi har et bredt udvalg af mode smykker fra brandet, som tæller alt fra fine og personlige halskæder og vedhæng, halskæder, øreringe, ørestikke, earcuffs, armbånd og ringe. Smykker er som sagt med til at udtrykke vores personlighed, og Maanesten giver dig et godt udgangspunkt for, at opgradere din personlige samlingt. I det store udvalg kan du med garanti finde kvalitet, som passer perfekt til dig selv, din veninde, søster, mor, moster, kusine eller en bekendt kvinde/dame. Husk at vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., og leverer indenfor 48 timer. Derudover har du 14 dages returet.

SALE SUPPORT

Sale Support mellem 10:00-16:00
     
Tel:     +45 6064 8388
Mail:   webshop@prinsesse2ben.dk

Har du spørgsmål omkring dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prinsesse2ben    Gåsestræde 7    DK-5700 Svendborg    +45 6064 8388    webshop@prinsesse2ben.dk     CVR: 16186201
0