Fri fragt over 500 kr.
Levering inden for 48 timer
Kundeservice: 6064 8388

Nümph


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

NÜMPH

Nümph er opstartet på baggrund af 8 kvinders drøm om at designe til kvinder. Nümph er inspireret af de skandinaviske trends kombineret med elementer fra den internationale catwalk. Nümph pigen har ikke en bestemt alder, men er nærmere hende, som har fantasi og humoristisk sans. Universet omkring brandet består af unikke og forskellige prints, farver, kreativitet og finurlighed. Nümph er grænseløst, feminint, råt og sprudlende. De 8 designere skaber tøj med sjæl og personlighed uden begrænsninger. Drømmen er at skabe et brand, som er anderledes, stærkere og kreative i deres design med fokus på det kantede, det snoede, det feminine, rå, sårbare og stærke.

I kollektionerne eksperimenteres med former, detaljer, print og designernes identitet. De er frie, og der er ingen begrænsninger, fordi der er så stor tillid til deres kreativitet og faglige færdigheder. Tøjet henvender sig til den uafhængige pige, der elsker at gøre opmærksom på sig selv gennem sin egen personlige stil. Blandt Nümphs kollektioner finder du de fineste toppe, t-shirts, bluser, skjorter, cardigans, kjoler, jakker og shorts. Blandt de forskellige styles vil du se de smukkeste farvekombinationer, de fedeste grafiske prints, kraftige farver og helt fantastiske detaljer. Se vores online udvalg og find din favorit.

Hos Princesse2ben er vi enorm stolte af at være Nümph forhandler, og være en af de tøj hjemmesider, som kan tilbyde online modetøj til kvinder på nettet fra brandet til vores kunder, da de er et af vores yndlings danske tøjmærker, der altid tilbyder dametøj i høj kvalitet. I deres fashionable og elegante designs finder du tøj, som kan bruges til alle anledninger - fx festtøj, festbluser, damekjoler, moderne tøj, selskabsbukser, forårstøj, sommertøj og ikke mindst deres populære basics med den bedste og mest behagelige pasform, som passer alle kvinder med former.

Brandets udvalg er som nævnt lavet som designs, der vægter komfort højt, men der er ingen grænser for, hvordan det kan styles og mikses og matches på kryds og tværs. Kvindetøj og moderne garderober har bestemt brug for de perfekte items, som du altid kan tone op eller ned, og samtidig skal det være lavet af materialer, der er lavet af god kvalitet med en lang holdbarhed, og det får du når du køber tøj fra Nümph. Grundlæggende bevæger de sig meget inden for det fashionable inspireret fra trends – De designer tøj med prints, farver, fede detaljer og mønstre i lækre kvaliteter som uld, læder og viskose. Du kan med garanti altid finde den perfekte kjole eller nederdel, hvis du står og skal til bryllup eller en stor fest. Samtidig kan du også altid finde de perfekte bukser eller den uundværlige pæne bluse til kontoret.

Se vores store online udvalg af Nümph og deres nyeste kollektion og find din favorit. Vi har et bredt udvalg af mode tøj fra brandet, som tæller alt fra chunky uldstrik til bluser, sweaters, toppe, bukser, kjoler og nederdele til enhver anledning. I det store udvalg kan du med garanti finde kvalitet, som passer perfekt til dig selv, din veninde, søster, mor, moster, kusine eller en bekendt kvinde/dame. Husk at vi giver fri fragt ved køb over 500 kr., og leverer indenfor 48 timer. Derudover har du 14 dages returet.

SALE SUPPORT

Sale Support mellem 10:00-16:00
     
Tel:     +45 6064 8388
Mail:   webshop@prinsesse2ben.dk

Har du spørgsmål omkring dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prinsesse2ben    Gåsestræde 7    DK-5700 Svendborg    +45 6064 8388    webshop@prinsesse2ben.dk     CVR: 16186201
0