Åbningstider, bytteservice og afhentning i butik

Som følge af regeringens nye COVID-19 restriktioner, holder vores fysiske butik Prinsesse2ben midlertidigt lukket fra d. 24. december 2020, og forhåbentligt kun til og med d. 17. januar 2021. 

Men fortvivl ej, vi er her stadig og klar til at hjælpe! Selvom vi ikke har åbent i vores fysiske butik, kan du stadig handle online på www.prinsesse2ben.dk og få dine varer leveret som sædvanligt. 

Ønsker du at komme i kontakt med butikken, så er vores kundeservice. Butikkens åbningstider varierer afhængig af uge. Kontakt os endelig på telefon eller på lager@prinsesse2ben.dk hvis du har brug for hjælp. 

 Bytteservice 

Byttefristen af julegaver forlænges til d. 1. februar

Vi står klar til at hjælpe dig! Hvis du ønsker at ombytte eller returnere en vare du har købt online, anvend enten det returlabel som du kan købe gennem vores webshop, eller hos postnord.

Vi beder dig venligst at returnere varerne i samme stand som du har modtaget dem i - vi kan ikke tage imod returneringer der er beskadiget eller snavset. Hvis du ønsker at ombytte en vare online, bemærk at den ikke kan ombyttes til en dyrere vare. Venligst bemærk, at grundet sikkerhedsmæssige årsager, er ved refusion er det kun muligt at overføre pengene til det kort som der er betalt med ved købet. 

Hvis du har købt dine vare i vores fysiske butik, gælder byttereglerne som står på det vedlagte byttemærke. Hvis vi ikke åbner op igen d. 4. januar vil disse naturligvis blive forlænget. 
Ønskes pengene retur, skal det ske inden for 8 åbningsdage fra den dag, som gaven er købt. Har du nogle spørgsmål til bytteregler så ring til butikken inden for vores telefontider (Se ovenfor)

Afhentning af online ordrer i butikken. 

Selvom vores fysiske butik er midlertidigt lukket, er afhentning af webordre i butikken stadig en mulighed. Hvis du har valgt at afhente din online ordrer i butikken, modtager du en SMS eller mail fra os, så snart den er klar til afhentning. 

Da butikken er midlertidigt lukket, og fordi vi skal passe godt på hinanden, vil vi komme ud og aflevere din afhentning til dig ude foran butikken. Ring til os på +45 62 20 83 88 når du ankommer til butikken. 

Vi glæder os til at se jer igen! Take care
- Team2ben 

Left Continue shopping
Din bestilling

Cart is empty