Fri fragt over 500 kr.
Levering inden for 48 timer
Kundeservice: 6064 8388

Our Universe


WELCOME TO OUR UNIVERSE

På www.prinsesse2ben.dk finder du et stort sortiment af lækkert designertøj til kvinder, som ønsker skønt design og modetøj, til både fest og hverdag. Udover vores webshop finder du os i vores fysisk butik i Svendborg, Prinsesse2ben, hvor vi har ligget siden år 2004.

Siden vi startede har vi lagt vægt på, at vores sortiment skal indeholde modetøj til kvinder i nutidens design, sæsonens mode og farver, samt modetøj fra kendte designere fra hele verden.

Derfor kan du både her på siden og i vores butik finde tøj til kvinder fra kendte designere som DAY Birger et Mikkelsen, Lee, Mads Nørgaard, Ganni, By Malene Birger, Stine Goya og mange flere. Der er lækkert modetøj for enhver smag og stil, så om du er til det klassiske look, det spraglede eller det stilrene look, så finder du med sikkerhed et outfit som falder i din smag.

Vi sørger altid for at have sæsonens seneste kollektioner på lager fra de forskellige designere, og derfor kan du altid finde de nyeste varer her hos os. Udover lækkert modetøj til kvinder har vi også et skønt udvalg af sko, accessories og skønhed.

Blandt vores udvalg af sko kan vi tilbyde brands og designere som Ganni, Adidas m.v.. Her finder du igen de nyeste kollektioner og sæsonens trends. Derudover har vi et stort udvalg af forskellige accessories såsom tørklæder, bælter, smykker, solbriller, huer, punge og meget mere. Du kan derfor blive klædt på fra tå til top hos os i lækkert designertøj, sko og accessories til alle slags anledninger. Gå på opdagelse her på shoppen, eller besøg os i vores skønne butikker i hjertet af Svendborg.


WHO WE ARE

Webshop Prinsesse2ben.dk har eksisteret siden 2007, og er en af Danmark førende webshops inden for mode. Vi forhandler højprofilerede mærker og henvender os til den opdaterede fashionista, som vægter kvalitet, det enkle, det minimalistiske, trends, kreativitet, holdbarhed og lækkert design. Siden vi startede har vi etableret et site med en unik portefølje af førende danske og internationale modemærker, og har blandt andet vundet Fyns bedste modebutik i 2015.

Prinsesse2ben.dk er ejet af Tina Vinther, som har haft egne butikker siden 1993 og 2004. Den fysiske butik ’Prinsesse 2ben’ er placeret i Svendborg centrum på Fyn, og den findes under Prinsesse 2bens webshop univers. Vi er motiveret af nysgerrighed, mode, kvalitet, god service og smukt tøj. Vi tilstræber ikke efter at sælge vores tøj til en vis alder, vi stræber efter at sælge en livsstil.

https://www.instagram.com/explore/tags/prinsesse2ben/

FOLLOW US

Følg os på Instagram @prinsesse_2ben og Facebook prinsesse2ben.dk og få de seneste nyheder, tips og tendenser fra vores trendsættere. Del dine modetips samt outfits fra Prinsesse2bens mange lækre brands ved at hashtagge "#prinsesse2ben" på Instagram. Bliv en del af vores univers!SALE SUPPORT

Sale Support mellem 10:00-16:00
     
Tel:     +45 6064 8388
Mail:   webshop@prinsesse2ben.dk

Har du spørgsmål omkring dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os.

Prinsesse2ben    Gåsestræde 7    DK-5700 Svendborg    +45 6064 8388    webshop@prinsesse2ben.dk     CVR: 16186201
0